Μήνυμα σφάλματος

  • Warning: file_put_contents(temporary://fileqZKD66): failed to open stream: "DrupalTemporaryStreamWrapper::stream_open" call failed στην file_unmanaged_save_data() (γραμμή 1962 του /home/mpartzas/public_html/includes/file.inc).
  • Το αρχείο δεν ήταν δυνατό να δημιουργηθεί.

Η εκθεση μας

Στην έκθεση της εταιρίας Μπάρτζας Βασίλειος ΜΒ "Προφίλ", στα Λαγυνά Θεσσαλονίκης, θα βρείτε μια ατελείωτη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και στυλ εντοιχισμένης κουζίνας.

Σας παρουσιάζουμε μια σειρά από αντιπροσωπευτικά μοντέλα της εταιρίας μας, για κάθε χώρο και ιδιαίτερο γούστο ή απαίτηση. Μοντέρνα ή παραδοσιακά, πολύχρωμα ή μη, κάποιο από αυτά σίγουρα θα κερδίσει την καρδιά σας και θα αποτελέσει την κουζίνα της κατοικίας σας.

Η άριστη ποιότητα των δομικών υλικών, η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης και το ολοκληρωμένο service που η εταιρία μας προσφέρει, είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας... υποχρεώσουν να αναθέσετε σε εμάς την σχεδίαση και την κατασκευή της κουζίνας σας. Το κάθε ολοκληρωμένο σύνολο κουζίνας της Μπάρτζας Βασίλειος ΜΒ "Προφίλ", κατασκευάζεται με βάση τις διαστάσεις του χώρου σας και την αισθητική που έχετε επιλέξει για το σπίτι σας.

Μια ιδεα απο τις κουζινες μας

Εκρηκτικοί χρωματικοί συνδυασμοί. Κερασί χρώμα που ξετυλίγε...
Μια κουζίνα μοντέρνα σχεδιασμένη για σύγχρονες απαιτήσεις απ...
Ζωντάνια και νεανικότητα. Εκμεταλλεύσιμοι χώροι παντού ακόμ...
Κλασική παραδοσιακή κομψότητα από ξύλο οξιάς. Μια κουζίνα π...
Τρία ατόφια υλικά! Δρυς, κρύσταλλο και μέταλλο. Τρία βήματ...
Η μαγεία της λειτουργικότητας χάρη στον ιδανικό συνδυασμό τω...